Bauskas filiāles "Pirmsskolas skolotājs" 3. kursa kvalifikācijas eksāmens tiešsaistē. Ekrāna uzņēmums.

LU Bauskas filiāle sirsnīgi sveic "Pirmsskolas skolotājs" 3. kursa studentes ar kvalifikācijas eksāmena nokārtošanu!

– Tuvojoties kvalifikācijas darbu aizstāvēšanas dienai, pieauga mūsu – LU Bauskas filiāles “Pirmsskolas skolotājs” 3. kursa studentu – satraukums. Savukārt aizstāvēšanās dienā, ieraugot ekrānā komisiju, varējām nedaudz nomierināties, jo redzējām pazīstamas sejas.

Gaidot savu prezentēšanas kārtu, bija iespēja paklausīties citu kursa biedreņu aizstāvēšanā. Komisijai bija daudz jautājumu, bet tie bija par konkrētu darbu un pamācoši pārējām. 

Pēc kvalifikācijas eksāmena pārņēma tāds miers un gandarījums. Prieks, ka ir padarīts liels darbs! Aizstāvēšana bija kā pieturas punkts 2,5 gadus ilgajam mācību procesam. Ar nepacietību gaidām izlaidumu, kad saņemsim diplomu kā apliecinājumu iegūtajai izglītībai un lepojamies, ka esam pirmās LU Bauskas filiāles “Pirmsskolas skolotājs” programmas absolventes! 

 

Atgādinām – LU Bauskas filiālē līdz 22. janvārim turpinās ziemas uzņemšana Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes 1. līmeņa profesionālajā augstākās izglītības studiju programmā “Pirmsskolas skolotājs” . Uzzini vairāk par uzņemšanas noteikumiem. Tālrunis saziņai: 29616559, 20286032; e-pasts: bauska@lu.lv; adrese: Rīgas iela 8, Bauska.

Dalīties