Nāc studēt Latvijas Universitātes (LU) Bauskas filiālē un kļūsti par sociālo darbinieku. Pasteidzies - profesionālā bakalaura studiju programmā “Sociālais darbs” pieteikšanās līdz 30. augustam!

Profesionālā bakalaura studiju programmas “Sociālais darbs” mērķis ir sagatavot speciālistus ar otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības, profesionālā bakalaura grāda sociālajā darbā un piektā līmeņa profesionālo kvalifikāciju „Sociālais darbinieks”.
Studiju rezultātā iegūsi sociālā darbinieka profesionālo kvalifikāciju. Tāpēc kopumā 26 studiju nedēļas pavadīsi augsti kvalificētu profesionāļu vadītā praksē sociālajos dienestos, sociālās aprūpes institūcijās, krīzes centros un citās organizācijās, kuras organizē un sniedz sociālos pakalpojumus.
Pēc studiju beigšanas ir iespēja strādāt par sociālo darbinieku valsts, pašvaldību, nevalstiskā sektora un privātās organizācijās. Iegūtā profesionālā kvalifikācija un bakalaura grāds ļauj strādāt sociālās labklājības jomā arī citās valstīs.
Studiju ilgums nepilna laika klātienē ir 4,5 gadi (9 semestri), studiju maksa – 1400 EUR gadā.
Iegūstamais grāds, beidzot studijas, ir Profesionālā bakalaura grāds sociālajā darbā.

Studijas LU filiālē – tā ir iespēja studēt tuvāk savai dzīves vietai, apvienot studijas ar darbu, sabiedrisko un ģimenes dzīvi. Studijas notiek mūsdienīgā studiju vidē augsti kvalificētu docētāju vadībā, studiju procesu nodrošina atsaucīgs personāls. Filiālē ir nepilna laika maksas studijas, un, atbalstot reģionu iedzīvotājus, ir rasta iespēja studentiem maksāt par studijām dalīti – katru mēnesi.

Vairāk par studiju programmām un filiāles kontakti: šeit!

Uzzini vairāk par uzņemšanas turpināšanu koledžas un bakalaura līmeņa studijās: šeit!

Uz tikšanos LU Bauskas filiālē!

 

Dalīties