Šī ir tava iespēja drošā un motivētā vidē attīstīt savu biznesa ideju, tāpēc piesaki dalību Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubatorā jau tagad! To var izdarīt, aizpildot pieteikuma formu līdz 17. Oktobrim (ieskaitot). Formu atradīsi šeit - bit.ly/rudensuzsaukums2021

Jau pēc 7 dienām noslēgsies uzņemšana LU studentu Biznesa inkubatora astoņu nedēļu programmā, kuras laikā tevi sagaida intensīvs kurss savas biznesa idejas attīstīšanā. Tev un tavai komandai būs iespēja piedalīties vērtīgās lekcijās, kuras vadīs pieredzējuši savas jomas profesionāļi un uzņēmēji, iegūt atbalstu no mentoriem, piedalīties mūsu iekšējās aktivitātēs un, protams, cīnīties par vērtīgajām naudas balvām un vietu 16 nedēļu posmā. 

Ja tev ir biznesa ideja, bet vēl neesi atradis savus komandas biedrus, ar kuriem kopā veiksmīgi startēt inkubatora programmā, tad pievienojies mūsu “Komandu Matchmaking” tiešsaistes pasākumam jau šo ceturtdien, 14. oktobrī plkst. 17.30! Pasākuma laikā tev būs iespēja pastāstīt savu ideju citiem un varbūt pat tajā pašā dienā iepazīties ar saviem jaunajiem komandas biedriem! Lai pieteiktos pasākumam, aizpildi formu ŠEIT. (Reģistrācija pasākumam ir obligāta!)

Noteikti jau pirms pasākuma aicinām tevi pievienoties mūsu izveidotajā matchmaking platformā - SBI.LV! Tur tev ir iespēja iepazīties ar citu cilvēku idejām, izveidot savu profilu un jau pirms pasākuma pievienoties kādai citai biznesa idejai. 

Ņem vērā, ka inkubatorā tiks uzņemtas komandas, kuras veido LU esošie studenti vai arī komandas, kurās, piedaloties vismaz diviem cilvēkiem, viens no tiem šobrīd studē LU, bet otrs ir citas augstskolas students vai arī studijas ir noslēdzis. Inkubatorā tiks uzņemtas 30 komandas un katrs pretendents tiks vērtēts pēc administratīvajiem kritērijiem (pieteikumā norādīta prasītā informācija un pieteikums ir iesniegts norādītajā termiņā), kā arī kvalitatīvajiem kritērijiem (biznesa ideja, komandas atbilstība un komandas motivācija).

 Ar programmas nolikumu iespējams iepazīties ŠEIT

Jautājumu gadījumā, raksti -  biznesainkubators@lu.lv. 

Inkubatora programma tiek realizēta ar  ERAF līdzfinansētā projekta Nr.1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” atbalstu. 

Par inkubatoru

Inkubators ir izveidots un darbojas, pateicoties mecenātu, Latvijas Universitātes un LU BVEF atbalstam. LU Biznesa ideju fondu atbalsta Latvijas un ārzemju uzņēmumi un privātpersonas, kuru vidū ir Džons Medveckis, Driehaus ģimene, LMT Retail&Logistics, Inbox.lv, u.c. Mecenātu ieguldījumus LU Biznesa ideju fondā administrē Latvijas Universitātes fonds, kas ir respektabla filantropijas organizācija un rūpējas par izciliem, centīgiem studentiem, maģistrantiem, doktorantiem, pedagogiem, zinātniekiem, kā arī atbalsta izcilus izglītības, zinātnes, sporta un kultūras darbiniekus un projektus sadarbībā ar izglītību atbalstošiem mecenātiem un partneriem.

Dalīties