Šajā mainīgajā laikā Latvijas Universitāte (LU) mainās līdzi un piedāvā iespēju visiem studētgribētājiem pilnvērtīgi iepazīties ar Latvijā lielākās un programmu ziņā daudzpusīgākās universitātes bakalaura, maģistra un doktora studiju programmām – LU sniedz iespēju ikvienam savā pastkastītē saņemt studiju programmu informatīvos materiālus jeb studiju bukletus.

 

Bakalaura studiju bukletā apkopotas visas bakalaura līmeņa studiju programmas, to apraksti, turpmāko studiju un darba iespējas, studijas LU filiālēs, profesionālo studiju iespējas LU koledžās (P. Stradiņa medicīnas koledžā, Rīgas Medicīnas koledžā, Rīgas 1. medicīnas koledžā), informācija par visa veida stipendijām, ārpus studiju nodarbībām, kā arī iemesli, kāpēc studēt Latvijas lielākajā universitātē ir tik nozīmīgi.

Maģistra studiju bukletā apkopotas visas maģistra līmeņa studiju programmas un studiju iespējas doktorantūrā, studiju programmu apraksti, uzņemšanas noteikumi, budžeta vietas, stipendijas, karjeras un zinātnes izaugsmes iespējas, kā arī vairāki ievērojami fakti par LU.

Kopā ar studiju informatīvajiem materiāliem saņemsi arī jauno žurnāla “Alma Mater” numuru, kas veltīts studētgribētājiem, kuri domā jau par nākotnes studiju iespējām. Žurnālā atradīsi noderīgus rakstus, kas sniegs ieskatu studenta dzīvē, attālinātajās studijās, ārpusstudiju iespējās un modernajā studiju vidē!

Lai pieteiktos šo informatīvo materiālu saņemšanai drukātā formātā, aicinām aizpildīt šo pieteikuma anketu un pēc pāris dienām izvēlētais studiju buklets būs atrodams norādītajā pasta adresē.

Dalīties