Latvijas Universitāte (LU) ceturtdien, 15. aprīlī, piedalīsies tiešsaistes forumā “Augstskolu atvērtās durvis 2021”, kurā Rīgas vidusskolēni varēs iepazīties ar sev nepieciešamo informāciju par studijām LU un citās Latvijas augstskolās.

 

Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta departamenta rīkotājā pasākumā “Augstskolu atvērtās durvis 2021” varēs uzzināt visu par studijām Latvijas lielākajās augstskolās. Pasākums tiks organizēts divās daļās – pirmajā daļā augstskolas sarunā ar radio personību Oskaru Leperu pastāstīs par studijām savā augstākajā izglītības iestādē. Savukārt pasākuma otrajā daļā varēs jau tuvāk iepazīties ar augstskolu studiju programmām, ārpusstudiju nodarbībām u. c. augstskolu piedāvātajām iespējām.

No LU pasākumā piedalīsies studenti-vēstneši Andis Poļaks un Madara Smeltere. Iespējams, kāds jau LU vēstnešus būs iepazinis no citiem LU rīkotajiem tiešsaistes pasākumiem vai attālinātajās vizītēs skolās. LU studenti pastāstīs, kādēļ tieši LU ir labākā studiju izvēle Latvijā, kā arī ar prieku atbildēs uz visiem jautājumiem! Skolēniem tiek piedāvāta iespēja pieslēgties forumam sev izdevīgā laikā, jo otrajā daļā prezentāciju par LU varēs noklausīties divas reizes – plkst. 15.25 un plkst. 16.25.

Forumam “Augstskolu atvērtās durvis” ceturtdien varēs pieslēgties ŠEIT.

Dalīties