© Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitāte.

 

Atbalstot Latvijas Universitātes (LU) studentus un visu LU saimi attālināto studiju laikā, LU Bibliotēka piedāvā iespēju pieteikties tiešsaistes nodarbībām par e-resursu izmantošanu ikvienam interesentam virtuāli - platformā MS Teams.

 

Ikvienam LU studentam un darbiniekam ir iespēja ielūkoties LU Bibliotēkas tiešsaistes nodarbību kalendārā un pieteikties individuālai nodarbībai. LU Bibliotēkas nodarbību kalendārs tiek regulāri papildināts un tas pieejams vietnē biblioteka.lu.lv - Mācības - Nodarbību kalendārs.

Katrai nodarbībai ir pievienota īsa anotācija par nodarbības saturu un individuālā pieteikuma forma. Piesakoties nodarbībai, jānorāda vēlamā konsultācijas diena un laiks – tas iespējams katru darba dienu laikā no plkst. 10.00 līdz 18.00. Pēc pieteikuma saņemšanas ar Jums sazināsies bibliotekārs, lai vienotos par nodarbības norisi.

Nodarbības notiek MS Teams platformā, kas  nodrošina saziņu video formātā, kā arī iespēju kopīgot ekrānu, ļaujot sarunai noritēt brīvā gaisotnē un veicinot savstarpēju sapratni un sadarbību.

Pakalpojuma mērķis ir nodrošināt nemainīgu atbalstu ikvienam studentam un darbiniekam laikā, kad iespēja tikties klātienē ir ierobežota. Nodarbībā bibliotekārs iepazīstinās ar specializētajiem nozares e-resursiem: elektroniskajām grāmatām un žurnāliem, kā arī atbildēs uz jautājumiem par piekļuvi abonētajām datubāzēm, informācijas meklēšanu dažādos rīkos un citiem LU Bibliotēkas pakalpojumiem. Izmantot šo iespēju aicinām gan pēdējo kursu studentus noslēguma darba izstrādes procesā, kad būtiska ir pieeja visplašākajam informācijas avotu klāstam, gan tos studentus, kas vēlas gūt ieskatu LU Bibliotēkas piedāvātajās iespējās.

Dalīties

  •  
  •  
  •  

ATPAKAĻ

Dalīties